Kuracie mäso so zelerom a pažítkou - chudnutie

>> piatok 7. februára 2020

Kuracie mäso so zelerom a pažítkou

Zvýšite príjem vlákniny ktoré prečisťujú hrubé črevo. Ideálne pri nadváhe.

zloženie:

kuracie mäso - 300 g
pažítka - 40 g
zeler - 40 g
mletý zázvor - jedna čajová lyžička
mletý cesnak - jedna čajová lyžička
víno na varenie

postup:

Nakrájajte kuracie mäso na tenké plátky a nechajte 20 minút odstáť. Nakrájajte pažítku a zeler. Dobre premiešajte pažítku a zeler osmahnite pár minút a dajte stranou. Zmiešajte kuracie mäso s mletým zázvorom a cesnakom. Dajte na panvicu podlejte vínom na varenie a varte tak dlho kým nebude mäso mäkke. Potom pridajte pažítku s zelerom,  dobre premiešajte a podávajte.

použitie:

Bez obmedzenia.

Ilustračné foto



Prijímame predbežné prihlášky na kurz Liečivé byliny: lacofilo@gmail.com
Ukážka z kurzu

Zverejnenie komentára

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP