Kuracie mäso so zelerom a pažítkou - chudnutie
>> piatok 7. februára 2020
Kuracie mäso so zelerom a pažítkou
Zvýšite príjem vlákniny ktoré prečisťujú hrubé črevo. Ideálne pri nadváhe.
zloženie:
kuracie mäso - 300 g
pažítka - 40 g
zeler - 40 g
mletý zázvor - jedna čajová lyžička
mletý cesnak - jedna čajová lyžička
víno na varenie
postup:
Nakrájajte kuracie mäso na tenké plátky a nechajte 20 minút odstáť. Nakrájajte pažítku a zeler. Dobre premiešajte pažítku a zeler osmahnite pár minút a dajte stranou. Zmiešajte kuracie mäso s mletým zázvorom a cesnakom. Dajte na panvicu podlejte vínom na varenie a varte tak dlho kým nebude mäso mäkke. Potom pridajte pažítku s zelerom, dobre premiešajte a podávajte.
použitie:
Bez obmedzenia.
Ilustračné foto
Prijímame predbežné prihlášky na kurz Liečivé byliny: lacofilo@gmail.com
Ukážka z kurzu
Zvýšite príjem vlákniny ktoré prečisťujú hrubé črevo. Ideálne pri nadváhe.
zloženie:
kuracie mäso - 300 g
pažítka - 40 g
zeler - 40 g
mletý zázvor - jedna čajová lyžička
mletý cesnak - jedna čajová lyžička
víno na varenie
postup:
Nakrájajte kuracie mäso na tenké plátky a nechajte 20 minút odstáť. Nakrájajte pažítku a zeler. Dobre premiešajte pažítku a zeler osmahnite pár minút a dajte stranou. Zmiešajte kuracie mäso s mletým zázvorom a cesnakom. Dajte na panvicu podlejte vínom na varenie a varte tak dlho kým nebude mäso mäkke. Potom pridajte pažítku s zelerom, dobre premiešajte a podávajte.
použitie:
Bez obmedzenia.
Ilustračné foto
Prijímame predbežné prihlášky na kurz Liečivé byliny: lacofilo@gmail.com
Ukážka z kurzu