Prečisťujeme hrubé črevo
>> utorok 18. februára 2020
Kuracie mäso so zelerom a pažítkou
Zvýšite príjem vlákniny ktoré prečisťujú hrubé črevo. Ideálne pri nadváhe.
zloženie:
víno na varenie
postup:
Nakrájajte kuracie mäso na tenké plátky a nechajte 20 minút odstáť. Nakrájajte pažítku a zeler. Dobre premiešajte pažítku a zeler a dajte stranou. Zmiešajte kuracie mäso s mletým zázvorom a cesnakom. Dajte na panvicu podlejte vínom na varenie a varte tak dlho kým nebude mäso mäkke. Potom pridajte pažítku s celerom, dobre premiešajte a podávajte.
Konzumujeme bez obmedzenia.
Zvýšite príjem vlákniny ktoré prečisťujú hrubé črevo. Ideálne pri nadváhe.
zloženie:
kuracie mäso | 300 g |
pažitka | 40 g |
celer | 40 g |
mletý zázvor | jedna čajová lyžička |
mletý cesnak | jedna čajová lyžička |
postup:
Nakrájajte kuracie mäso na tenké plátky a nechajte 20 minút odstáť. Nakrájajte pažítku a zeler. Dobre premiešajte pažítku a zeler a dajte stranou. Zmiešajte kuracie mäso s mletým zázvorom a cesnakom. Dajte na panvicu podlejte vínom na varenie a varte tak dlho kým nebude mäso mäkke. Potom pridajte pažítku s celerom, dobre premiešajte a podávajte.
Konzumujeme bez obmedzenia.