Prečisťujeme hrubé črevo

>> utorok 18. februára 2020

Kuracie mäso so zelerom a pažítkou

Zvýšite príjem vlákniny ktoré prečisťujú hrubé črevo. Ideálne pri nadváhe.

zloženie:

kuracie mäso 300 g
pažitka 40 g
celer 40 g
mletý zázvor jedna čajová lyžička
mletý cesnak jedna čajová lyžička
víno na varenie

postup:

Nakrájajte kuracie mäso na tenké plátky a nechajte 20 minút odstáť. Nakrájajte pažítku a zeler. Dobre premiešajte pažítku a zeler a dajte stranou. Zmiešajte kuracie mäso s mletým zázvorom a cesnakom. Dajte na panvicu podlejte vínom na varenie a varte tak dlho kým nebude mäso mäkke. Potom pridajte pažítku s celerom,  dobre premiešajte a podávajte.


Konzumujeme bez obmedzenia.

Zverejnenie komentára

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP