Z receptára: Liečivé čaje č.:201

>> nedeľa 21. júla 2019

„Liečivé bylinky sú mojou srdcovkou, aby som znovu a znovu pomáhal získať vitalitu, energiu a zdravie. Dúfam, že mi dovolíte, aby som sa s vami podelil o prínos liečivých bylín, korenín a potravín ktoré liečia vo váš prospech a vo vašom živote! “ Laco FILO  

Prikladám vám ukážku z Receptára liečivých čajov, ktoré sa budú preberať na kurze Bylinková lekáreň. Každý účastník obdrží receptár, ktorý budeme postupne rozoberať do detailov. Ako funguje daná bylina. Čo konkrétny recept robí v organizme. Ako ho môžeme použiť pri podpornej liečbe nielen ťažkých zdravotných problémov. A hlavne, budeme riešiť zdravotné problémy, vaše alebo vašich rodinných príslušníkov.

Táto kombinácia čaju, pomáha riešiť nedostatok energie, slabú krv, anémiu z nedostatku krvi, hypertenziu, ischemickú chorobu srdca, nespavosť, slabú imunitu, pomáha zvlhčovať organizmus a je vhodná ako podporná liečba pri chemoterapii alebo rádioterapii.

Suroviny:

Americký ženšen koreň 15 g
Huba Reishi nasekaná 30 g
Červené ďatle 20 ks
Goji         15 g
Čerstvý zázvor 3 plátky
Podľa chuti - hnedý cukor

Postup prípravy

Opláchnite všetky byliny (ženšen, huby, ďatle, goji). Umyte čerstvý zázvor a nakrájajte ho na kúsky. Dajte všetky prísady do nádoby s 1,5 litrom vody a priveďte do varu. Varíme na strednom ohni 10 minút. Pridajte hnedý cukor alebo med podľa chuti.

Popíjame po celý deň.

Všetky recepty sú postavené tak, aby boli všetky ingredencie dostupné na Slovenskom a Českom trhu.

Máte záujem sa zúčastniť kurzu? Pošlite prihlášku. Podujatie na FB

FOTO

Zverejnenie komentára

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP